Even voorstellen..

Even voorstellen..

Wellicht heb je het al voorbij zien komen of heb je het gemerkt aan de opbouw van de artikelen.

En je had het dan goed in de gaten, sinds kort word Team HVA versterkt door mij. Wie is dat dan vraag je je mogelijk af? In dit artikel zal ik een kort woordje over mijzelf doen om “kennis te maken”.

Zoals je onderaan de artikelen ziet staan, ik ben Thomas Heule.
Ik ben 18 jaar en heb sinds kleins af aan een grote auto passie die ik graag deel met andere. De meest logische keuze voor een opleiding van een autoliefhebber, natuurlijk, het IVA in Driebergen. Waar ik een half jaar geleden ben afgestudeerd (2020).

Inmiddels ben ik onder andere bezig met de website van Hartvoorauto’s, door het schrijven van artikelen en het uitbrengen van reviews.

Naast de website van HVA, werk ik voor BMW en run ik een eigen bedrijf samen met twee vrienden in de evenementen branche. Om precies te zijn, hoe kon het ook anders, auto evenementen. Met de intentie om liefhebbers bij de eigenaren te brengen. Helaas is dit plan door COVID-19 anders gelopen dan verwacht, maar niet getreurd, er zijn genoeg toekomstplannen.

Mocht je mij nou willen benaderen, je kan mij vinden op Linked-In of benaderen via het onderstaande mailadres. Veel plezier met het lezen van de artikelen!

Thomas Heule