European Racewars | 1 juli Circuit Park Zandvoort

European Racewars | 1 juli Circuit Park Zandvoort

Naast het testen van exclusieve auto’s en het brengen van het laatste autonieuws, brengen wij namens Petrolhead Events al jaren dé autoliefhebbers van Nederland bij elkaar. De meest exclusieve sportwagens in een grote diversiteit komen bijeen op de door ons georganiseerde evenementen. Petrolhead Events is een frisse samenwerking aangegaan met de mannen van Streetgasm, dit leidde tot een geheel nieuw concept: welcome to European Racewars!

European Racewars is ontstaan door het samensmelten van twee partijen genaamd Petrolhead Events & Streetgasm. Samen met u allen delen wij een passie voor alles op het gebied auto’s en de autosport. De teams van Streetgasm & Petrolhead Events hebben al jarenlang ervaring met het organiseren van automotive-evenementen, nu hebben wij de handen bij ineen gesloten om de evenementen naar een hoger level te werken. De afgelopen jaren hebben wij geleerd dat wij al onze kennis en ervaring beter kunnen delen en zo zijn we tot de perfecte mix gekomen, om nog meer onvergetelijke dagen te organiseren! Streetgasm organiseert al jarenlang een meerdaagse rally genaamd ”de Challenge”, Petrolhead Events staat al meerdere jaren bekend om zijn exclusieve ”Spring Event” en meerdere eendaagse tourritten. Ook wij willen een stap verder en zo kunnen wij u het maximale bieden, voor elk automotive gerelateerd evenement kunt u bij ons terecht.

De eerste editie van European Racewars zal op 1 juli 2015 plaatsvinden op Circuit Park Zandvoort. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op www.euracewars.com!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.