Heeft u zich al ingeschreven voor European Racewars?

Heeft u zich al ingeschreven voor European Racewars?

European Racewars

Bent u in het bezit van een snelle sportwagen en wilt u uw speeltje eens goed maar veilig én met begeleiding loslaten op Circuit Park Zandvoort? Dat kan!

Op 1 juli 2015 organiseren wij namens Petrolhead Events in samenwerking met mannen van Streetgasm de eerste editie van European Racewars. Een private trackday dat geheel in het teken staat van u als rijder en waar alles voor u is verzorgd. Uiteraard heb ik het dan over eten en drinken maar ook over de persoonlijke begeleiding die u krijgt van de zeer ervaren instructeurs van GP-Elite. Heeft u iets minder begeleiding nodig en kent u de weg op het circuit, ook dan is dit een fantastische gelegenheid waar u met veel rijtijd los kunt gaan op het mooie circuit van Zandvoort.

Intussen hebben zich al een aantal leuke deelnemers aangemeld voor deze trackday, waaronder een zeer zeldzame Mercedes-Benz SLS Electric Drive maar ook het grote broertje; de SLS GT3. En uiteraard kunnen de Ferrari’s, Lamborghini’s en snelle Nissan GT-R’s niet ontbreken op een dag zoals deze!

European Racewars

European Racewars

Wanneer: 1 juli 2015
Waar: Circuit Park Zandvoort
Meer informatie over deze trackday kunt u vinden op www.euracewars.com!


Advanced Drivers Training
Eerder organiseerde Petrolhead Events de Advanced Drivers Training; een professionele rijvaardigheidstraining op de Politieacademie in Lelystad. Deze dag stond volledig in het teken van de beginselen van het circuitrijden en het optimaal leren beheersen van de auto. Na een korte theorie-instructie werden de deelnemers onder begeleiding van professionele trainers in één dag geleerd hoe zij gecontroleerd en beheerst over het circuit dienen te rijden. De Advanced Drivers Training heeft van hen een betere bestuurder gemaakt en is tevens de perfecte voorbereiding geweest voor European Racewars!

Deze zelfde instructeurs van GP-Elite zijn op 1 juli 2015 aanwezig in Zandvoort om u nog meer bij te leren over het rijden op circuits zoals dat van Circuit Park Zandvoort.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.