Er is nog hoop: YouTuber Royalistiq ruilt zijn Tesla in voor Audi RS6

Er is nog hoop: YouTuber Royalistiq ruilt zijn Tesla in voor Audi RS6

Misschien niet heel origineel, maar de 24-jarige YouTuber kiest wel voor iets diks!

YouTube, Royalistiq, Audi RS6, Tesla, opmerkelijk, Rijt, nieuws
Foto: © RIJT

Deze Audi RS6 Quattro Performance heeft een nieuwe eigenaar. De Nederlandse YouTuber Royalistiq – zijn echte naam is Roy Beszelsen – met 918.000 abonnees op het platform kocht de Duitse stationwagon bij Van der Rijt in Uden. Opvallend genoeg ruilde hij zijn Tesla Model S 90D hier voor in. Gelukkig blijkt Roy dus nog een autoliefhebber te zijn!

Dan toch wél een RS6

Eerder deze maand hintte Roy in een YouTube-video al dat de verleiding om bijvoorbeeld een Audi RS6 of Lamborghini Urus te kopen heel groot was. Vooral omdat het bijtelling voordeel op de Tesla binnen een aantal weken zou verlopen. Blijkbaar was de Model S dus niet spannend genoeg.

Royalistiq volgt met de aankoop van de RS6 mede-YouTuber Don de Jong. Hij liet namelijk deze week al beelden zien van zijn nieuwe RS6, die volgens hem ‘de dikste RS6 van Nederland‘ moet worden. Roy liet nog niets los over zijn plannen met de stationwagon.

Perfecte uitvoering van de Audi RS6

De Audi RS6 Avant uit 2018 heeft een 4.0-liter V8 TFSI-blok, dat standaard zo’n 605 pk levert. De Duitse knaller is onder meer voorzien van keramische remmen, carbon afwerking en RS sportstoelen.

Bron: © Van der Rijt / Instagram bericht

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.