Enzo Knol onthult gloednieuwe Urus S met Mansory bodykit!

Enzo Knol onthult gloednieuwe Urus S met Mansory bodykit!

Enige tijd geleden hebben we met jullie gedeeld dat Enzo Knol in het bezit is van een nieuwe Lamborghini Urus. Hij had deze auto aangeschaft en was van plan om daar een mansory body kit op te zetten. Een dikke week geleden bleek dat deze auto niet helemaal in orde was, en daarom heeft hij deze auto teruggebracht naar de dealer. Inmiddels heeft hij een gloednieuwe Lamborghini Urus S met de mansory kit en Enzo gaat deze onthullen tijdens AutoMadness op Assen!

Enzo Knol urus s mansory pakket

Enzo zijn nieuwe auto

Na de hele situatie rond de Lamborghini heeft Enzo een ander besluit genomen. De Urus die hij had gekocht was namelijk een tweedehands auto, nu heeft hij ervoor gekozen om een gloednieuwe Urus S te kopen. Hij heeft hiervoor zijn huidige Lamborghini Urus en de Porsche Panamera ingeruild: twee auto’s eruit, één dikke auto erin. Hiermee ruilt hij ook zijn huidige Urus in, die inmiddels meer dan 200.000 kilometer op de teller heeft.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om voor de recent gekochte Urus de Mansory bodykit aan te schaffen en deze te monteren. Hij heeft inmiddels de bodykit, maar helaas de auto niet meer. Toch is het idee met de bodykit niet van de baan, en zal de nieuwe Urus S ook een transformatie krijgen.

Enzo Knol bij nieuwe auto
bron: YouTube kanaal Enzo Knol

AutoMadness heeft de primeur

Enzo Knol is met enige regelmaat met zijn dikke auto aanwezig op evenementen in Nederland. Omdat hij natuurlijk de bodykit al klaar had liggen om op zijn nieuwe Urus te zetten, maar dit helaas niet door ging door de foutieve kilometerstand was het nog maar de vraag of dit goed zou komen. Gelukkig heeft Enzo nu de nieuwe Urus S weten te kopen en heeft hij hiervoor ook de Mansory kit aangeschaft.

Op AutoMadness hebben we dus niet alleen de primeur dat we Enzo zijn auto met bodykit zien. Maar ook zien we meteen zijn gloednieuwe Lamborghini Urus S die nog maar door weinig mensen in het echt gezien is, omdat hij deze zo recent heeft aangeschaft, dik toch?

vlogger Enzo Knol op automadness

Wat moet je ervoor doen om Enzo zijn auto te zien?

Wil jij nu heel graag die dikke Lamborghini Urus S van Enzo onthuld zien worden. Of ben je gewoon erg benieuwd hoe alle andere dikke auto’s erbij staan? Door een kaartje te kopen voor AutoMadness heb je ook automatisch toegang tot SupercarMadness wat op hetzelfde moment op TT Assen is. Je kan dus genieten van de dikke Lamborghini Urus S met Mansory bodykit van Enzo Knol. En ook nog eens van al het spektakel van de andere dikke super- en hypercars waaronder een Koeningsegg. Koop je kaartje hier!


Anita Polet

Anita is dol op motoren en (super)cars! Het liefst met zoveel mogelijk herrie zo hard mogelijk.