En weer wordt er een Huracan opgeblazen

En weer wordt er een Huracan opgeblazen

We hoeven je niet te vertellen dat de laatste tijd de dynamiet-boer een goede omzet draait met een M5 die op is geblazen, een Tesla die naar het hiernamaals is geschoten en nu moet een onschuldige Lamborghini Huracan het ontgelden.

Er is wel een verschil met de andere gevallen, in dit geval is het een actie die in het teken staat van ‘kunst’. Hoe het opblazen van een auto met een prijskaartje van meer dan €200.000,- kunst kan worden genoemd, is ons nog even onduidelijk, maar wellicht snappen wij het gewoon niet.

Jeff Koons laat een 8-serie naar zijn gedachtegang beplakken en deze kunstenaar die de naam ‘Shl0ms’ blaast de auto eerst op en verkoopt dan de 888 overgebleven stukken. Maar nee, je kunt niet het gehavende stuur van de auto kopen, nee, je kunt de NFT-versie daarvan kopen.

En zijn boodschap is er een die een statement moet maken tegen “hebzucht en kortetermijndenken in crypto”, maar hij verkoopt zelf dus dit aantal NFT’s. Hypocriet is het wel, maar anderzijds ook een teken van vraag en aanbod. Wil jij een stukje Huracan, dan kun je ook naar de sloper rijden en daar een stukje bumper of velg kopen, dan heb je ook een stukje Lamborghini met een verhaal. Take your pick!

Bron: Schl0ms

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.