Eerste drie Land Rovers DJ’s 3FM Serious Request afgeleverd

Eerste drie Land Rovers DJ’s 3FM Serious Request afgeleverd

Eén ding is zeker: slechte weg- en weersomstandigheden zullen de activiteiten van 3FM Serious Request de komende tijd niet of nauwelijks belemmeren. Want met de overhandiging van de eerste drie van 11 auto’s aan de DJ’s van 3FM zorgt Land Rover dat het team van 3FM Serious Request tijdens de hele actieperiode optimaal mobiel is.

Kom in actie dag 2012 - www.hartvoorautos.nl

3FM Serious Request 2012 heeft dit jaar als doel het terugdringen van babysterfte. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding. Om hier aandacht aan te schenken gaan de drie DJ’s van 3FM vanuit het Glazen Huis in Enschede alles doen om hiervoor zoveel mogelijk geld in te zamelen. Hiermee realiseren zij de financiën die het Rode Kruis in staat stelt om daadwerkelijk hulp te verlenen door medische zorg te bieden en moeders te begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en de zorg voor hun pasgeboren kind.

Evenals voorgaande jaren ondersteunt Land Rover de organisatie van 3FM Serious Request op verschillende manieren. Een bijzonder praktische bijdrage is het ter beschikking stellen van 11 Land Rovers waarmee DJ’s en medewerkers door het hele land kunnen reizen om plaatselijke initiatieven voor het inzamelen van geld te bezoeken.

Gerard Ekdom 3FM Serious Request - www.hartvoorautos.nl

Giel Beelen 3FM Serious Request - www.hartvoorautos.nl

Michiel Veenstra 3FM Serious Request - www.hartvoorautos.nl

De inmiddels traditionele kick-off van deze actieperiode is de ‘Kom In Actie-dag’, dit jaar op 6 december jl. In alle vroegte namen DJ’s Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra de eerste drie zeer herkenbaar bestickerde Land Rovers in ontvangst, om vervolgens over het land uit te zwerven naar Kom In Actie-initiatieven in Tilburg, Delft en Nijmegen. Naast de drie DJ’s trekken de komende tijd ook talloze andere medewerkers en vrijwilligers van 3FM Serious Request door Nederland om acties te bezoeken. Ook wanneer de DJ’s zich van 18 december tot 24 december laten insluiten in het Glazen Huis blijven de Land Rovers met andere bestuurders actief om zoveel mogelijk projecten en initiatieven om geld in zamelen te bezoeken.

Naast het beschikbaar stellen van auto’s ondersteunt Land Rover 3FM Serious Request ook met een financiële bijdrage die is bijeengebracht door dealers en importeur. Deze zal traditiegetrouw in het Glazen Huis worden overhandigd.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.