Heeft deze eigenaar spijt van zijn nieuwe GT3RS?

Heeft deze eigenaar spijt van zijn nieuwe GT3RS?

Het was tot voor kort erg lastig om een van deze racemonsters te bemachtigen, de Porsche 992 GT3 RS. Maar nu is je kans! De eigenaar van dit exemplaar lijkt er nu al klaar mee te zijn, en daarom nu al te verkopen?!

Foto’s: Autoscout24

In het Duitse Reutlingen om precies te zijn, heeft deze exclusieve autodealer al een exemplaar te koop staan met slechts (met van fabriek af) 30km op de klok! Deze Porsche is geleverd in een ‘saaie’ witte kleur, maar valt toch erg goed op dankzij onder andere zijn blauwe velgen, GT3RS bestickering aan de zijkant, vele carbon onderdelen en natuurlijk de ‘one of a kind’ spoiler achterop.

Of je ze veel zonder gaat zien, dat weet ik niet. Maar deze GT3RS is ook voorzien van het Weissach pakket. Wat betekend dat de auto dat de auto voorzien is van onderandere vele exposed carbon onderdelen aan het exterieur én het interieur. Denk bijvoorbeeld aan het dak, spiegelkappen, frunk (kap voor) en de Porsche belettering aan de onderkant. Ook zijn er dingen aan interieur aangepast. Met als meest opvallende de carbon-fiber rolkooi. Zelfs het chassis aangepast als de auto bezit over de Weissach Package.


De advertentie is misschien iets wat vaag, gezien de foto’s waarmee de auto te koop gezet wordt niet de daadwerkelijke auto is. De auto is namelijk nog niet binnen bij de verkoper, maar het vanaf einde deze te verkrijgen. Het prijskaartje is wel al bekend. Je kunt namelijk de Porsche op jouw naam zetten voor en schappelijke: €499.800, exclusief de BPM.

Mocht jij net geen half miljoen euro nog ergens in een nachtkastje hebben liggen en deze Porsche willen kopen? Bekijk dan de volledige advertentie op Autoscout24.

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.