Een ongeluk zit in een klein hoekje: RS6 C8 duikt het water in zonder zwembandjes

Een ongeluk zit in een klein hoekje: RS6 C8 duikt het water in zonder zwembandjes

Even een ‘Pipi machen’, de ene pakt de eerste afrit van de snelweg en duikt de bosjes in, de ander loopt naar de WC en de ander parkeert zijn auto naast het water en duikt daar achter de eerste de beste boom.

De beste bestuurder van deze RS6 zette zijn auto langs de rivier de Neckar op de rem en ging voor een Pipi-pitstop. So far so good, opgelucht en wel stapt de eigenaar weer achter het stuur van zijn 600pk sterke kanon. Maar in plaats van de D van Drive, zet de eigenaar de RS6 op standje ‘R’. Wij hoeven je niet te vertellen dat de auto linea recta met de bips eerst het ruime sop koos.

Gelukkig had de RS6 een schuifdak en waar het elektrische circuit van de auto nog werkte, kon de eigenaar op het droge komen door door het dak naar buiten te klimmen. Daarna ging het snel bergafwaarts en zonk de auto naar de bodem van het meer. En waar een Golden Retriever zich even goed uitschud na een watertrappel-sessie en weer door kan, is dat met een auto helaas anders.

Deze RS6 is klaar voor de sloop. Of denk jij dat we deze auto binnenkort terug gaan zien in de schadeauto-sectie van Marktplaats?

Bron: STIMME.TV

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.