Een keer wat anders: de nieuwe HotWheels!

Een keer wat anders: de nieuwe HotWheels!

Wie is er niet mee opgegroeid: samen met je vriendjes op de grote ‘automat’ met een bak vol met HotWheels auto’s. Straatracen, botsingen, achtervolgingen, wat een nostalgie roept dat op he!

Toen we deze nieuwe reeks van HotWheels tegenkwamen, moesten we die even met jullie delen. En voor de dames: mocht je nou een Valentijnscadeautje voor je vent zijn vergeten: tada! Deze nieuwe set van 1/64 modelautootjes zijn een verademing voor de liefhebber van Duitse auto’s en zijn een klap goedkoper dan de 1/1 modellen. En je kunt zeggen dat je een dikke Porsche in de garage hebt. Disclaimer: we zouden het niet gebruiken om de dames te imponeren, want dat is gedoemd om fout te gaan.

Terug naar de 5 modellen: het gaat van een Mercedes-Benz Sprinter in offroad-uitdossing, tot een heerlijk iconische S4, maar ook de 911 GT3 RS in het Sky Blue mag niet ontbreken. De C63 AMG Coupe Black Series en we sluiten af met een C-klasse DTM Touring Car, onze favoriet. En het mooiste van allemaal, we hebben een unboxing-video van deze set en dat is ‘satisfying’, gewoon omdat ‘bevredigend’ zo gek klinkt. Check hem snel hieronder en tag nu je maat in de GT3 RS en Black Series die hij wel kan betalen!

Bron: Ministery of Diecast

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.