“Een droom voor elke autospotter”

“Een droom voor elke autospotter”

Wederom hebben we een verhaal met foto’s en video’s mogen ontvangen van een autospotter.
Deze groep jonge enthousiastelingen kregen de kans van hun leven en hadden afgesproken met vijf Lamborghini eigenaren. Hier volgt hun verhaal:

Lamborghini Shoot - www.hartvoorautos.nl

Hoe klein is de kans dat je de dag als vandaag een Lamborghini tegenkomt? En hoe klein is de kans danwel niet als je 5 Lamborghini’s tekenkomt? Zaterdag 4 Augustus jongstleden hadden wij, Bryan, Delano, Kenny en Sven, een geweldige ervaring. Wij hadden de kans om met 5 Lamborghini’s te shooten in het kleine ‘rustige’ dorpje Reuver. En dat was een uiterst geweldige morgen!

Rond 9 uur vertrokken we met onze BMW 318ti Compact. Rond kwart over 9 kwamen we aan bij Leon ‘De kapper’, wel al veel te vroeg, want de auto’s zouden pas arriveren rond half 10 á kwart voor 10.

Lamborghini Shoot - www.hartvoorautos.nl
Lamborghini Shoot – www.hartvoorautos.nl
Ach ja, konden we tenminste onze apparatuur neerzetten; statieven stonden klaar, lenzen stonden goed afgesteld, en de HD-Camera’s waren gereed. Laat de Lambo stoet maar komen, zeiden we toen! En dan, klokslag half 10, hoorde we een bekend V10 geluid ver van de Reuverse straten. De eerste Lamborghini Gallardo nadert. En voor we het wisten, kwam er een zwart op zwart exemplaar aangereden in de straat. De eerste eigenaar, vroeg zich wel gelijk af waarom er zoveel ‘fotografen’ waren. “Nou wij zijn uitgenodigd door Leon om foto’s te maken.” Gelijk daarna volgde de reactie; “Ga jullie gang maar, maak maar zoveel foto’s als je wilt.”

Nummer 1 is dus gearriveerd, nu wachten op nummer 2. En die kwam ook niet veel later dan de Gallardo. Ook weer een hard gebrul ver van de straten af. Maar het was geen V10 geluid, wat dan wel? Al snel kwamen we weer erachter wat het nou precies was; een Lamborghini Diablo. En ook deze eigenaar was erg vriendelijk in alle opties. Ondertussen kwam Leon ook nog naar buiten en gaf Bryan en mij veiligheidshesjes, want het was beloofd dat wij op de auto’s moesten.

“Die van mij zal ik ook maar eens naar buiten halen” Riep Leon vanuit zijn immens grote tuin. Bryan en Sven gingen meekijken, terwijl Kenny en ik aan het wachten waren op de rest van de groep Lambo’s. Je kon de start up al van ver horen, wat een luid gebrul was dat zeg! Je kon hem rustig horen aan komen rijden. Zo’n geel monster zie je zelden tot nooit. Dus om het even allemaal bij elkaar optellen missen we nog 3 auto’s. 3 auto’s? Er kwamen toch maar 5 Lambo’s? Niet helemaal waar om precies te zijn.

Lamborghini Shoot - www.hartvoorautos.nl

Lamborghini Shoot - www.hartvoorautos.nl

Toen we een aantal foto’s al hadden gemaakt, kwam de volgende auto aan. Een bordeaux rode Lamborghini Gallardo Spyder. En wat was die eigenaar aardig zeg! Bryan kreeg de sleutel mee om er een Go-Pro camera op te plakken. Dat hebben we ook aan Leon gevraagd of het ook op zijn auto kon, en dat mocht ook. Toen we dat deden, kwam nummer 5 aan. Geen Lamborghini, maar een Ferrari 348 TB.

Lamborghini Shoot - www.hartvoorautos.nl
Lamborghini Shoot – www.hartvoorautos.nl
Onze aandacht ging verdient naar de uiterst zeldzame, Lamborghini Murcielago Roadster! Die we echt, onlangs alle speculaties, niet verwacht hadden. Meneer had zich wel verreden, 1 straat verder waar hij eigenlijk moest zijn. Het hilarische moment wanneer je een Murcielago Roadster hoort omkeren. En ook deze eigenaar was voorzienlijk erg aardig. Hij zei dat hij eerder een dichte Murcielago had, maar die is helaas afgebrand. Bij deze was de hele club compleet en konden we vertrekken naar de plek waar alle eigenaren gingen lunchen.

Toen iedereen klaar was met het lunchen, vertrok de Lamborghini stoet richting Roermond, op naar Cochem. We hebben onderweg ook weer prachtige beelden gemaakt, en als toetje, ook nog een helse tunnelrun wat ook te zien is in het filmpje.

Lamborghini Shoot - www.hartvoorautos.nl

Lamborghini Shoot - www.hartvoorautos.nl

Tot slot willen wij, Bryan, Delano, Kenny en Sven, Leon en alle andere eigenaren hartelijk bedanken dat we bij deze dag ook aanwezig mochten zijn. De foto’s zijn gemaakt door de hele crew, het filmpje is gemaakt door Bryan, en dit verslag is getypt door mij (Delano)

Heb jij nou ook iets meegemaakt dat je graag wilt delen met de rest van de wereld?
Mail je verhaal naar info@hartvoorautos.nl!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.