Een dikke muscle car te koop in Nederland!

Een dikke muscle car te koop in Nederland!
bron: facebook groep 200pk+ koop / verkoop hoekje

Je kent deze term vast wel, ‘muscle car’, de muscle car is ooit gebouwd gericht op alleen maar de beste prestaties. De muscle cars werden steeds groter en zwaarder, waardoor ze ook steeds een grotere en krachtigere motor nodig hadden. Nu kwamen wij deze dikke muscle car tegen welke te koop staat in Nederland. Dit is echt een auto welke voor de echte liefhebber een ware droom kan zijn.

De ultieme American dream car

Wie alle afleveringen van Top Gear en the Grand Tour heeft gezien, weet hoe dol Richard Hamond is op muscle cars, en wij begrijpen wel waarom. Deze auto’s zijn enorm bruut en agressief om te zien en het vermogen wat er uit zo’n motor komt is niet normaal. Tegenwoordig zijn deze auto’s niet meer in het typische straatbeeld te denken, nu elektrische voertuigen steeds populairder worden. Maar dat mag de pret niet drukken, wij vinden deze auto’s nog steeds geweldig en willen jullie deze dikke auto dan ook niet ontnemen.

bron: facebook groep 200pk+ koop / verkoop hoekje

Chevrolet Camaro

Deze Chevrolet Camaro SS 6.2 V8 – 650pk – Hennesey is niet zomaar een Chevrolet, deze auto is van fabrieks af onder handen genomen door Hennesey. De bekende Amerikaanse tuner welke goed weet hoe hij het maximale aan vermogen uit een auto moet halen. Niet alleen het vermogen maar deze volledige auto is tot in perfectie afgesteld en zal op zowel rechte stukken als in bochten waanzinnig aanvoelen en constant het ideale (lees: heel veel) vermogen beschikbaar stellen. Deze V8 motor, met een vermogen van 650pk en 556 Nm koppel weet jou van 0 naar 100 te brengen in slechts 5.4 seconden. Naast dat deze auto beschikt over een V8 motor is er ook nog een supercharger aan toegevoegd, wat deze muscle car kenmerkt.

bron: facebook groep 200pk+ koop / verkoop hoekje

Extra’s

Ook al is deze auto van 2009 je komt niks te kort! De auto beschikt namelijk over airco, lederen bekleding, cruise control en is voorzien van een automatische versnellingsbak. Verder beschikt de auto over stoelverwarming en is de bekleding volledig van leer. Het exterieur van de auto is voorzien van een mat zwarte wrap waardoor de auto nog agressiever oogt. Kortom: de perfecte auto voor een goede prijs van slechts €38.5K!

Ben jij nu geïnteresseerd in deze auto? Via deze link kom je in de Facebook groep waar deze advertentie in geplaatst is.


Anita Polet

Anita is dol op motoren en (super)cars! Het liefst met zoveel mogelijk herrie zo hard mogelijk.