€85.000,- voor de allereerste VW Golf 8 R van Nederland?!

€85.000,- voor de allereerste VW Golf 8 R van Nederland?!

Dat de gloednieuwe VW Golf R duur zou gaan worden was al bekend, maar dat de prijs uit zou komen op €85.000 is voor ons even wennen.

De nieuwe Volkswagen Golf R is een auto waar door vele erg lang op werd gewacht. En mocht dat nou net mooi uitkomen, mocht jij de eerste willen zijn die in de gloednieuwe Golf R rijdt, dan is Gräper Automotive “the place to be”.

Met het bekende exclusieve aanbod is er voor elke liefhebber wat wils, maar onze focus ging even naar deze spectaculair uitgevoerd Golf 8 R.

Naast de gave uitvoering van de auto, lage kilometerstand (500km) en een optielijst waar wij erg blij van worden, viel ons nog een ding op. Namelijk de prijs! Namelijk €85.000,- .. Voor dat geld kan je vandaag de dag een hoop leuke, nog exclusievere, auto’s kopen. Sterker nog, je kan voor dat bedrag aardig los gaan bij Gräper, zo kan je ook een Audi RS3 uit 2018 kopen of een BMW M135i uit 2019 en dan houdt je nog geld over ook.

Een ding is duidelijk. De golf R mag wat kosten, maar je krijgt er iets erg unieks voor terug. Namelijk een van de eerste Golf 8 R modellen van het land.

https://www.graperautomotive.nl/portfolio/volkswagen-golf-8-r/

Thomas Heule