DutchPerformante is Lamborghini kwijt aan de Nederlandse politie

DutchPerformante is Lamborghini kwijt aan de Nederlandse politie

Update : Volgens de Instagram stories van Chahid zaten wij er helemaal naast en ook de politie. Hij heeft zijn auto en rijbewijs terug en heeft alleen een proces verbaal gekregen voor het voeren van een te klein kenteken.

Wij hebben de Politie om een reactie gevraagd maar die willen niet inhoudelijk reageren op de zaak.

De Lamborghini van DutchPerformante is in beslag genomen nadat hij ruim 100 km/h te hard reed op de Nederlandse snelwegen. Dit gebeurde vannacht in het noorden van Nederland.

Politie Noord-Nederland: “Vanavond hebben wij het rijbewijs van een 32 jarige inwoner uit de gemeente Zeewolde ingevorderd. Hij reed met een Lamborghini Huracán een snelheid van 250 kilometer per uur over de A28 tussen Assen en Beilen. Na de wettelijke correcties een overschrijding van 96 kilometer per uur. De man kon niet direct het rijbewijs overleggen, en daarom is het voertuig in bewaring genomen. Als het rijbewijs is ontvangen krijgt hij de auto terug. Gezien de dure sportauto zal dit waarschijnlijk niet zo lang duren. Als het rijbewijs is ontvangen, zal de Officier van Justitie erover beslissen”.

DutchPerformante heeft natuurlijk – als typische influencer – de inbeslagname vastgelegd op zijn telefoon, en meteen op eigen Instagram geplaatst. Naderhand heeft zijn vader hem thuisgebracht en zal hij even moeten ‘influencen’ zonder zijn Lamborghini Huracan Performante. Een gemis op de weg!

Over meer bizarre gebeurtenissen weten? Lees hier dan meer artikelen:

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!