[Video] DutchBugs rookt bandjes met Veyron Vitesse WRC!

[Video] DutchBugs rookt bandjes met Veyron Vitesse WRC!

Een tijdje geleden plaatsten wij een leuke vacature: DutchBugs zoekt vlogger! Inmiddels heeft DutchBugs de eerste draaidag met twee bekende YouTubers gehad en daarvan is de eerste spectaculaire video zojuist online verschenen!

YouTubers RossiHD (611.833 volgers) en GONTH (1.420.046 volgers) waren overgekomen vanuit het Verenigd Koninkrijk voor een dagje vlammen met DutchBugs. De ‘gewone’ Bugatti Veyron en de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRC werden uit de garage gereden en flink op hun staart getrapt! Van de zwarte Bugatti Veyron is het bekend dat deze velen kilometers maakt en gebruikt wordt waarvoor hij is gebouwd: rijden!

De Veyron Grand Sport Vitesse WRC is een ander verhaal, daarvan zijn er namelijk maar acht gebouwd. Op 6 april 2013 werd het wereldrecord snelste dakloze productieauto in het Guiness Book of Records opgenomen, de Veyron reed maar liefst 408,884 km/h en vandaar de naam WRC (World Record Car). De Vitesse beschikt maar liefst over 1200 pk en 1500 Nm aan koppel. Hiermee duurt een sprintje van 0 tot 100km/h slechts 2,6 seconden.

Deze bijzondere Veyron wordt de laatste tijd wel vaker ingezet door DutchBugs, zo deed hij al eens een ‘spectacular launch control‘ in Amsterdam maar nu zien we diezelfde Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRC iets doen wat we nog niet eerder hebben gezien: donuts!

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRC - Hartvoorautos.nl

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRC - Hartvoorautos.nl

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRC - Hartvoorautos.nl

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.