Duizenden bezoekers op Hart voor Auto’s Showtime!

Duizenden bezoekers op Hart voor Auto’s Showtime!

Dragraces met GT-R’s en TECHART, burn-outs én meer dan 1.250 showcars. Dit was de eerste editie van Hart voor Auto’s Showtime!

Afgelopen weekend organiseerde Hart voor Auto’s haar eerste eigen autoshow op Breda International Airport. Het luchtruim boven het vliegveld werd speciaal voor het evenement gesloten, waardoor de landingsbanen gevuld konden worden met showcars en duizenden enthousiaste autoliefhebbers.

Elke 5 minuten een dragrace

Op de noordelijke taxibaan van Breda International Airport kon je de hele dag genieten van honderden dragraces, verzorgd door de professionele dragrace-organisatie DHRA

Van Japanse iconen tegen Duitse supersedans, tot Amerikaanse superchargers tegen Britse ‘performance kanonnen’. Iedereen kreeg een kans om de kracht van hun trots te laten zien.

Volop spektakel op de baan

Aan de andere kant van het enorme vliegveld was er genoeg te beleven met onder meer Revbattles en de inmiddels bekende Burnout Madness. Zo rookte de jongens van Drift Finesse en Burnout Master Leo Honders hun banden op in de speciale arena op de zuidelijke taxibaan.

Op de hoofdbaan kwamen de meest opvallende auto-eigenaren langs het podium tijdens de ‘Best of Show‘. Zo trok onder meer een BAC Mono de aandacht van liefhebbers, en kon ook GTRLeslie niet langsrijden zonder natuurlijk even te vlammen.

Bedankt autoliefhebber!

De eerste editie van Hart voor Auto’s Showtime! was een geweldige dag voor alle autoliefhebbers. En we hopen je ook de tweede editie te mogen ontvangen. Met meer showcars en nóg meer sensatie!

Tot volgend jaar!

Bekijk hier ook onze recap van de dag!

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!