Dubai Police McLaren P1

Dubai Police McLaren P1

McLaren P1 Dubai Police - www.hartvoorautos.nl

Eerder deze week schreven we nog over de Dubai Police Ferrari LaFerrari en de Koenigsegg One:1. Vandaag verscheen er opnieuw een rendering online van een supercar die de kleuren draagt van de politie van Dubai: de McLaren P1!

Net als de eerdere supercars die een Dubai Police jasje kregen aangemeten of die al echt in de supercar-vloot van de politie van Dubai zitten, past ook de McLaren P1 perfect in het rijtje. De snelste op dit moment is de Bugatti Veyron en de kans is klein dat er een Ferrari LaFerrari of Koenigsegg One:1 aan de vloot zal worden toegevoegd. De Koenigsegg is té zeldzaam, slechts 6 zullen er worden gemaakt en deze zijn allen al verkocht aan rijke Chinezen. De Ferrari LaFerrari zien wij ook niet snel verschijnen in de supercar-vloot aangezien de eigenaren door Ferrari zijn uitgekozen en zij hebben allen een contract getekend deze niet binnen twee jaar weer te verkopen.

Bij de McLaren P1 is dat niet het geval en her en der wordt er al een P1 te koop aangeboden. Ook bij Louwman Exclusive in Utrecht, de McLaren dealer voor Nederland, zal binnenkort weer een McLaren P1 te bewonderen zijn. Aangezien ze in Dubai al een aantal opmerkelijke politieauto’s hebben (Aston Martin One-77, Lamborghini Aventador etc.) is het dus nog niet zo gek idee dat wellicht de McLaren P1 ooit zal worden toegevoegd.

Foto door WRP Automotive Photography and Drawing

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.