[Video] 18x Nissan GT-R & 12x R33 Skyline geven gas in Utrecht!

[Video] 18x Nissan GT-R & 12x R33 Skyline geven gas in Utrecht!

Eerder dit jaar vond Drive 2015 plaats; de grootste Nissan GT-R meeting van de Benelux! Naast de immens populair GT-R R35’s, waren auto’s zoals de R32, R33 en R34 Skylines ook meer dan welkom bij deze unieke bijeenkomst.

De Nissan GT-R, van welke type dan ook, is een echte auto voor de liefhebber; je vindt het mooi of je vindt het helemaal niks. Persoonlijk kan ik deze auto’s erg waarderen aangezien er haast geen één op een ander lijkt en ze veelal een zeer mooi geluid produceren.

YouTuber Gumbal was destijds aanwezig bij de Fabrique in Utrecht, waar het hele gezelschap van start ging. Zo’n 40 eigenaren uit Nederland, België en Luxemburg maar ook uit Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk reden een prachtige route dwars door Nederland. Na een dag vol rijplezier werd er afgesloten bij Total Car Concept in Bleiswijk. Wil je er de volgende keer ook bij zijn? 15 mei 2016 zal er wederom een grote bijeenkomst worden gehouden in Nederland. Inmiddels hebben zich al 30 eigenaren ingeschreven.

Klik hier voor de gehele lijst!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.