Doorstart Spyker in moeilijk vaarwater door ‘fout’ Russisch geld

Doorstart Spyker in moeilijk vaarwater door ‘fout’ Russisch geld

Vandaag bereikte ons het nieuws dat de tegoeden van Boris Rotenberg, potentieel geldschieter van Victor Muller en vriend van Vladimir Poetin, bevroren zijn, omdat deze laatste op de Britse sanctielijst is gezet.

Waarom dat gebeurd is? Mensen op deze lijst en dus onder andere Rotenberg bezitten ‘fout’ geld waarmee gepoogd wordt Oekraïne te destabiliseren, dus in essentie is het wederom dikke pech voor Spyker. Reageert Muller verbaasd op dit nieuws? Allerminst.

Het is ontzettend onrustig in de straten van Oekraïne en niemand weet waar dit gaat eindigen, behalve dat het Westen nog niet reageert en het houd bij het ‘opleggen van sancties’. De toekomst van Spyker is dankzij het achter de hand hebben van verschillende geldschieters nog steeds niet van de baan, maar het verkleint de al niet grote kansen weer een beetje…

Wij gaan zien waar dit verhaal gaat stranden.

Bron: RTL Nieuws

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.