Don De Jong koopt RS6 met ABT Tune!!

Don De Jong koopt RS6 met ABT Tune!!

Onlangs schreven we nog over de YouTuber toen hij de proefrit ging maken in de betreffende auto. Nu is het moment van het aanschaffen dan ook aangebroken..

De 21 jarige YouTuber heeft sinds kort dan toch een nieuw speeltje aan zijn collectie toegevoegd.
Waar wij onlangs schreven over de proefrit van De Jong in de grijze Audi RS6 ABT. Kunnen wij hem nu feliciteren met de aanschaf van zijn nieuwe auto!

Een Audi RS6 ABT, het C7 model om precies te zijn. De auto doet denken aan de voorganger van zijn Performante, een zwarte Audi RS6. De RS6 ABT is echter voorzien van flink meer vermogen. De auto is namelijk visueel en technisch voorzien van wat interessante aanpassingen, zo heeft de auto een motortuning gehad en een nieuw uitlaatsysteem. De combinatie van beide zorgt voor een stijging van 60pk. Waardoor de auto een totaal vermogen heeft van 666pk!

Daarnaast is de auto voorzien van de nodige ABT badges en carbon fiber toevoegingen. Ook is de auto voorzien van een sportuitlaatsysteem om het achtcilinder geluid van de RS6 nog beter over te brengen. De auto zal volgens De Jong dagelijks worden gebruikt en is bedoeld om met meer man te genieten van de snelheid. Ook kan de YouTuber nu makkelijk op pad met vrienden of op reis met de auto!

Wij wensen Don in ieder geval veel rijplezier en veilige kilometers toe in zijn nieuwe pareltje!

Thomas Heule