Doe mee en WIN de ultieme supercar experience!

Doe mee en WIN de ultieme supercar experience!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

*LIKE / DEEL deze video en WIN een ervaring die je nooit meer zult vergeten!*

Laat in een reactie weten met welke auto uit deze video, jij zou willen meerijden!

In samenwerking met Firstgear Cars B.V., kiest Hart voor Auto's drie winnaars uit die een ritje krijgen in één van deze sportwagens!

Posted by Hart voor Auto's on dinsdag 29 september 2015


De naam Hart voor Auto´s zegt in één zin waar wij voor staan en waar wij ons het liefste mee bezig zijn. Echter weten wij heel goed dat er ontzettend veel mensen zijn die óók een Hart voor Auto´s hebben maar niet vaak de kans krijgen om supercars zoals Ferrari´s, Lamborghini´s en Porsches zelf te ervaren.

Maar daar gaat verandering in komen! Onlangs hebben we een leuke winactie gehouden waarbij de drie enthousiaste winnaars mochten meerijden met een Ferrari 599 Alsono Edition, Mercedes-Benz SLS AMG Black Series en een razendsnelle Porsche 991 Turbo S. Het was waanzinnig leuk om onze passie voor auto’s op deze manier te kunnen delen met drie van onze volgers en daarom hebben we besloten om dit nog eens over te doen, maar nu met drie andere auto’s!

Échte supercars
Alsof de drie eerdergenoemde auto’s nog niet heftig genoeg waren, gaan we nu nog een stapje verder. Zo kun je ditmaal een ritje winnen in een Porsche Carrera GT welke voorzien is van zogenoemde ‘straight pipes’. Heb je niet zoveel met het merk Porsche en ben je een echte fan van Ferrari? Ga dan voor de 458 Speciale! Dit is bovendien het allerlaatste exemplaar dat Ferrari heeft gebouwd; erg bijzonder dus! En last but not least zullen we de tijdloze Mercedes-Benz SLR McLaren inzetten.

Hoe kun je winnen?
Om mee te doen met deze actie en dus kans te maken op die ultieme supercar experience hoef je slechts drie, simpele dingen te doen:

1. LIKE en DEEL bovenstaande video, dat kan ook HIER.
2. LIKE de pagina van Firstgear Cars B.V.
3. Laat in een reactie op Facebook, weten in welke auto jij mee zou willen rijden.

Simpel toch? Like, deel en wie weet zit jij binnenkort wel in onderstaande Porsche Carrera GT!

Firstgear Cars B.V.

Firstgear Cars B.V.

Firstgear Cars B.V.

Firstgear Cars B.V.

Firstgear Cars B.V.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.