[Video] DJ Afrojack heeft Bugatti Chiron besteld

[Video] DJ Afrojack heeft Bugatti Chiron besteld

Dat DJ Afrojack een grote fan van sportieve auto’s is, is zeker geen geheim. De bekende plaatjesdraaier heeft al een aantal bijzondere auto’s in zijn garage staan waaronder een Audi RS6, een tweetal Rolls-Royce’s, een Ferrari 458 Italia, een Lamborghini Aventador Roadster en eerder dit jaar liet hij weten dat er ook nog een Lamborghini Aventador LP750-4 Super Veloce aan zit te komen!

Bovendien is het ook geen geheim dat Afrojack een fan is van het merk Bugatti en dat hij altijd al een Veyron zou willen hebben. Echter is de productie van de Veyron gestopt en zal zijn opvolger binnenkort worden geïntroduceerd. Ik heb het natuurlijk over de Chiron!

Samen met Jeroen van de Berg, eigenaar van Carlink en Club Air, vloog Afrojack naar Londen om de nieuwe Bugatti alvast te bekijken en eventueel aan te schaffen. Jeroen slingerde direct een foto online met de tekst ”Ok #boughtit #bugattichiron” en nu heeft ook Afrojack bevestigd dat hij heeft getekend voor de Bugatti Chiron! Dit betekent dat er al minstens drie Bugatti Chirons naar Nederland zullen komen want ook #DutchBugs liet weten dat ‘ie eraan komt!

Wij zijn erg benieuwd naar de looks van de nieuwe Chiron, maar vooral heel erg benieuwd naar de specificaties. Geruchten van 1500 pk, van 0 tot 100 km/h in iets meer dan 2 seconden en een topsnelheid van 450 km/h doen de ronde maar wat hiervan waar is zullen we nog even moeten afwachten!

DJ Afrojack Bugatti Chiron

DJ Afrojack Bugatti Chiron

DJ Afrojack Bugatti Chiron

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.