Dit zijn de nieuwe Bond-auto’s!

Dit zijn de nieuwe Bond-auto’s!

De filmreeks van James Bond is een reeks die al heel wat jaren bestaat. Door al die films heen lopen een aantal rode draden. Een van die rode draden is Aston Martin. Het automerk dat gewoon bij de Britse spion hoort. Voor de volgende film komen er 4 modellen op het witte doek.

Het begon al lang geleden, toen Bond in een Aston Martin DB5 rondscheurde. Iets recenter zijn de Aston Martin DB10 en DBS. In de nieuwe film James Bond: No Time To Die die op 3 april 2020 uitkomt, beschikt de Brit over 4 dikke Aston Martins. De eerste is een Aston Martin V8 Vantage, niet de nieuwe, maar een model uit de jaren 70. Ook de DB5 komt terug in beeld, nadat deze volledig kapot werd geschoten in Skyfall.

Nu wordt het echt interessant: de derde auto is de Aston Martin Valhalla, een supercar met middenmotor die nog niet in productie is. In Aston Martins pikorde valt deze net onder de Valkyrie. En onvermijdelijk: de vierde auto is de DBS Superleggera, het huidige topmodel onder de Aston Martins afgezien van de wagens met middenmotor.

Met de huidige ontwikkelingen rondom het klimaat zou je bijna denken dat ze in de Bond films ook op de milieubewuste tour gaan, gelukkig kunnen we blijven genieten van die dikke brullende motoren. Vanaf 3 april is de 25ste Bond film te zien, het lijkt erop dat het de laatste film is waar Daniel Craig de rol van de Britse spion vervult.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.