Dit zijn de Gumball 3000 auto’s van Team Afrojack!

Dit zijn de Gumball 3000 auto’s van Team Afrojack!

Aanstaande vrijdag begint de Gumball 3000 2019, die deelnemers van Mykonos naar Ibiza zal brengen voor de 21ste verjaardag van de wereldberoemde rally. Zoals je weet doet DJ Afrojack dit jaar meet met zijn eigen Bugatti Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse en dan moet er natuurlijk wel een gave wrap overheen!

Goede vriend van Afrojack is Bugatti Chiron eigenaar Jeroen van den Berg, en ook hij doet mee aan de Gumball 3000 van dit jaar. Beide auto’s zijn dan ook naar JD Customs gebracht voor een matchende wrap. Mooi of niet, ze vallen zo wel lekker op!

Voorgaande jaren deed het duo mee met onder andere een Ferrari 812 Superfast en een Lamborghini Aventador SV, en zaten zij eigenlijk altijd samen in de auto gedurende de rally. Aangezien zij nu beide Bugatti rijden zullen ze er waarschijnlijk voor kiezen om ieder in zijn eigen bolide deel te nemen. En dat is zeer begrijpelijk! De Chiron moet het doen met 1500 pk en een 0 tot 100 km/h tijd van 2,4 seconden, terwijl de Veyron Grand Sport Vitesse beschikt over 1200 pk en 0,2 seconden langer doet over de 0 tot 100 km/h sprint. Niemand die dat verschil zal merken overigens!

Foto’s via JD Customs

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.