Dit verdient Max Verstappen in 2019!

Dit verdient Max Verstappen in 2019!

De Formule 1 is een geweldige sport om naar te kijken, en net als bij voetbal verdienen de sterren een hoop geld. De salarissen voor 2019 zijn inmiddels bekend, en variëren van 170.000 dollar tot wel 57 miljoen!

Voor het nieuwe seizoen zijn er een aantal nieuwkomers aanwezig in de sport. Om te beginnen is er Alexander Albon, de nieuwe aanwinst van Scuderia Torro Rosso. In 2019 zal hij 170.000 dollar ontvangen voor zijn verdiensten. Dit is al een lekkere som geld, maar vergeleken met Hamilton, Vettel, Ricciardo en natuurlijk Max Verstappen valt dit in het niet. Het salaris wat de Nederlander gaat verdienen in 2019 is een flinke 13.5 miljoen dollar! Hiermee haalt hij niet de top drie, ex-teamgenoot Ricciardo zal bij Renault 17 miljoen dollar verdienen. In onderstaande video worden de salarissen van alle coureurs op een rijtje gezet.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.