Dit rijden Nederlandse DJ’s!

Dit rijden Nederlandse DJ’s!

Niet alleen in de rap-scene wordt serieus geld verdiend (en uitgegeven): een van de grootste Nederlandse export-producten is dance-muziek. Nederland staat wereldwijd bekend om de vele top-DJ’s die ons voorzien van lekkere muziek en vette optredens. Ze vliegen de hele wereld rond, maar waarmee verplaatsen ze zich in Nederland zelf?

Hardwell: Audi R8 V10 Plus

De redelijk bescheiden DJ Hardwell rijdt rond in een Audi R8 V10 Plus. De beste man staat erom bekend dat hij niet graag opvalt. Anders had hij wel een wat extremer ogende auto gekozen zoals een Lamborghini, of Ferrari. De subtiel uitgevoerde R8 beschikt over 611 pk en 560 Nm die uit de 5.2 liter V10 wordt geperst. Hiermee kan de R8 van 0 naar 100 accelereren in een zeer vlotte 3.2 seconden!

Don Diablo: Lexus RC F

Don Diablo rijdt zijn hele leven al Lexus. Nu hij een van de bekendste DJ’s ter wereld is is het ook niet gek dat ‘ie een nieuwe heeft gekocht. De Lexus RC F heeft een relatief beschaafde nieuwprijs van 135.000 euro. Met de 5 liter V8 kan de 477 PK sterke coupe van 0 naar 100 knallen in slechts 4.5 seconden.

Afrojack: Ford GT

Afrojack is een aantal keer in het nieuws geweest met zijn Ferrari, maar zijn nieuwe auto is de nieuwe Ford GT! Samen met Jeroen van den Berg heeft hij de Ford aangeschaft. Eerder kochten de twee ook een Bugatti Chiron. De Ford GT heeft ze 656.147 gekost! De 3.5 liter V6 die 656 pk en 746 Nm produceert zorgt ervoor dat de auto van 0 naar 100 gaat in 3 seconden, en de topsnelheid bedraagt ruim 340 kilometer per uur!

Martin Garrix: BMW i8

De nummer 1 DJ van de wereld houdt het iets beschaafder qua aanschafprijs, maar dat neemt niet weg dat de desbetreffende auto ook beschaafd is. De BMW i8 met zijn 362 pk die door een benzine/elektro hybride systeem wordt geproduceerd zorgt ervoor dat de auto niet alleen heel snel, maar ook zuinig is. Vanaf stilstand bereikt de i8 de 100 kilometer per uur in 4.4 seconden.

Armin van Buuren: Jaguar F-Type V8 S

Deze Nederlandse DJ die jaren op nummer 1 heeft gestaan heeft voor de Jaguar F-Type gekozen. De F-Type, met zijn 5 liter V8 is berucht om het geluid wat ‘ie produceert, een van de lekkerst klinkende wagens. De F-Type V8 S beschikt over 495 pk en accelereert van 0 naar 100 in slechts 4.3 seconden. De topsnelheid bedraagt 300 kilometer per uur!

La Fuente: Porsche TechArt Panamera

Als het over auto’s en DJ’s gaat kan La Fuente natuurlijk niet ontbreken, hij is namelijk een grote autoliefhebber! Zijn nieuwste aanwinst is de Porsche TechArt Panamera. Een Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo om precies te zijn. Standaard heeft deze wagen 680 pk, maar daar wordt nog aan gewerkt. Met zijn 680 pk kan de Panamera in 3.4 seconden van 0 naar 100 accelereren, dat zal dus nog wat bijgeschaafd worden.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.