Dit rijden de Nederlandse rappers!

Dit rijden de Nederlandse rappers!

We zien vaak dat rappers wereldwijd in de dikste, meest extravagante wagens rondrijden. In Nederland boeren de rappers ook goed, we zien vaak posts voorbijkomen over Nederlandse rappers met hun nieuwe dikke bolide, en dit zijn ze:

Ali B: Bentley Bentayga

Deze dikke SUV van Bentley is de keuze van Ali B geweest. De Bentayga is een wagen die je niet vaak ziet rondrijden in Nederland. Omdat Ali veel kilometers maakt heeft hij er verstandig aan gedaan om een diesel te nemen, desondanks is het geen trage trekker: de 4 liter V8 heeft 435 PK en wel 900 Nm! Met een nieuwprijs van 276.042 euro was het zeker geen koopje, maar hij rijdt wel rond in stijl.

Lil’ Kleine: Mercedes-Benz G63 AMG

Lil’ Kleine rijd rond in een dikke G63 AMG. Deze Benz beschikt over 571 Pk en 760 Nm, die geproduceerd worden door de bekende 5.5 liter V8 van AMG. Met een nieuwprijs van 242.295 euro is ‘ie evenals de Bentayga zeker niet goedkoop. Maar goed, wie het breed heeft laat het breed hangen natuurlijk.

Boef: Rolls-Royce Wraith

Tot dusver zien we een aardige SUV-trend in de Nederlandse rap-scene, maar rapper Boef heeft ervoor gekozen om het iets stijlvoller aan te pakken. Hij rijdt namelijk rond in een Rolls-Royce Wraith. Met de 6.6 liter V12 die 632 PK en 800 Nm produceert is het comfortabel vertoeven in deze cruiser. Van 0 naar 100 gaat ‘ie in 4,6 seconden, best een prestatie voor een auto van 2335 kg. Met zijn nieuwprijs van 361.496 (!) euro is het de duurste auto van de lijst.

Bizzey: Audi Q8

Ex Yellow Claw lid Bizzey gaat lekker sinds hij solo aan de slag is. De rapper heeft onlangs een gloednieuwe Audi Q8 in ontvangst genomen. Deze wagen is volledig uitgerust met alle opties die beschikbaar zijn op de Q8. De Q8 – met een prijs van 157.481 euro – is een 50TDI en is uitgerust met een diesel- en een elektromotor. Met dank aan de 286 PK accelereert hij van 0 naar 100 in een bescheiden 6,3 seconden.

Frenna: Mercedes-Benz S63 AMG

Ook Frenna heeft ervoor gekozen om een coupe aan te schaffen in plaats van een SUV. Hij rijdt rond in een S63 AMG. Met dezelfde aandrijving als de G-Klasse die in dit geval 585 PK en 900 Nm produceert kan Frenna in 3.9 seconden van 0 naar 100 knallen.

Jonna Fraser: Range Rover Sport

Jonna Fraser gaat mee in de SUV-trend en heeft besloten om een dikke Range Rover Sport aan te schaffen. De rapper heeft er bijna een ton voor moeten neerleggen, maar hij rijd nu wel rond in alle comfort. De V6 diesel produceert 292 PK en 600 Nm, hierdoor accelereert de Range in een rustige 7,2 seconden van 0 naar 100.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.