Dit kost een setje dikke wielen voor je Rolls-Royce [Wheelclinic Special]

Dit kost een setje dikke wielen voor je Rolls-Royce [Wheelclinic Special]

Een Rolls-Royce is een zeer elegante wagen. Wanneer je er eentje bezit en hem toch wat wilt opleuken moet je het dus niet al te bont maken. Een goeie set velgen kan al veel doen bij zo’n auto, en bij Wheelclinic hebben ze precies wat je zoekt.

Wat we hier zien is een dikke Rolls die op een zeer lekkere set wielen staat. Ze zijn niet al te opzichtig en passen bij de stijl van de auto. Het betreft hier de Mansory V6 velgen. Mansory is een bedrijf dat bekend staat om het aanpassen van dure en exclusieve auto’s, en ook Rolls-Royce hoort bij dat groepje. Wanneer je een Rolls hebt en een setje nieuwe wielen wilt, is er keuze genoeg bij Wheelclinic.

Wij zouden voor deze lekkere set 22 inch Mansory V6 gaan, want het geeft de Rolls een nog dikkere look dan dat ‘ie al heeft. Ondanks dat het zulke dikke velgen zijn blijft de algemene beschaafde en verfijnde stijl toch behouden. Wat het kost? Voor 8000 euro zitten ze eronder. Veel geld, maar als je een Rolls kan rijden maakt dat natuurlijk niet uit.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.