Dit kost een originele Ford Mustang Eleanor

Dit kost een originele Ford Mustang Eleanor

We kennen hem allemaal uit de film Gone in 60 seconds, maar wat is het nou precies zo’n Eleanor en wat kost hij?

Het bedrijf Classic Recreation heeft in opdracht van Halicki Film (producent van de film gone in 60 seconds) 148 stuks gebouwd van deze Eleanor, dit exemplaar wat hier wordt aangeboden heeft slechts 730 km gereden en is dus vrijwel nieuw. PRIJS: € 1.000.000,-

Het chassis is afkomstig van een Shelby GT500 uit 1967 en dit exemplaar is gerestaureerd in 2008.

De auto is voorzien van een V8 Big Block en heeft een motorinhoud van 7.2 liter met turbolader. Dit zorgt voor een totaal vermogen van 770 pk en kent een handgeschakelde versnellingsbak met 5 verzetten, durf jij dit aan?

Deze 770 pk versie is extra uniek en wordt ook wel de super snake genoemd, hier zijn er maar 17 van gebouwd. Dit voertuig staat te koop bij Autotoystore GMBH in duistland en is afkomstig uit de VS waar die in bezit is geweest van een bekend persoon.

De auto kent de volgende opties:
Kleur exterieur zwart (Raven Black) met grijze racestrepen
Sportstoelen 6-punts raceharnas
BAER schijfremsysteem voor en achter
Racing tank
Sidepipes NOS lachgas injectie (motorvermogen van meer dan 1.000 pk mogelijk)
* GO Baby GO * -knop op de versnellingspook
HiFi-geluidssysteem
Bekend van de film * Gone in 60 Seconds * Gesigneerd door Denice Halicki op het dashboard Originele tellerstand: 455 mijl (730 km)

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.