Dit kan zo maar eens de nieuwe BMW 8-serie zijn!

Dit kan zo maar eens de nieuwe BMW 8-serie zijn!

BMW 8-series

Lekker nieuw, lekker anders, maar wel een concept.

BMW-fanaten hebben hem hoogstwaarschijnlijk al zo vaak in hun agenda gezet dat de inkt nu tot in December te lezen is, maar veel langer zullen ze niet hoeven te wachten op de allereerste conceptversie van de geheel nieuwe 8-serie. Morgen, of 26 Mei, markeert namelijk de datum dat BMW de doeken van hun aankomende supercoupé zal trekken. Dit zal gebeuren op het Concorso d’Eleganza Villa d’Este, waar tevens een aantal schitterende wagens geveild zullen worden, waaronder het trio der hypercars. Mocht je daar wat over willen weten, dan lees je het hier, hier en hier.

Terug naar de 8-serie. Zoals je merkt zijn de foto’s ietwat aan de wazige kant. Dit heeft alles te maken met het feit dat CarScoops de plaatjes opscoopte wist te vinden op het internet, al zeggen ze niet specifiek waar. Het kan dus zomaar zijn dat een Photoshop artiest op basis van de teaserfoto van BMW zijn brein de vrije loop liet gaan.

Jammer genoeg houden we het voor vandaag slechts bij deze plaatjes, want specificaties over vermogen, of eventuele andere smakelijke informatie, is er niet bij vrijgekomen. Bestudeer de plaatjes voor nu maar even aandachtig, dan laten we je morgen meer weten!
BMW 8-series

BMW 8-series

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.