Dit is de Volkswagen e-Golf McDrive Edition!

Dit is de Volkswagen e-Golf McDrive Edition!

Aanschouw: een Golf uitgevoerd in de alom bekende kleurencombinatie van McDonald’s. Groen, geel en bruin zijn de kleuren die deze Golf overspoelen. Zelfs de LED’s in de voorbumper zijn geel, maar dat is niet het enige.

Dit is namelijk meer dan een geinig gekleurde Golf met wat logootjes hier en daar. Dit is namelijk de optimale auto om door de McDrive heen te gaan! Zo beschikt de auto over een verwarmd handschoenenvak om je burgers warm te houden, en gekoelde bekerhouders om je drankjes koud te houden. Om het eten in de auto wat makkelijker te maken kun je een klein tafeltje in je deurpaneel klikken, deze beschikt over verschillende houders speciaal voor je bakje frites, je burger, en de befaamde gele fritessaus.

Ook is de groene Golf uitgerust met het Ambience Control System. Hiermee kun je de sfeerverlichting bedienen, en achtergrondmuziek instellen. Je kunt zelfs het typische “McDonald’s geluid” – inclusief spelende kinderen – af laten spelen, al vraag ik me af waarom je dat zou willen.

Nog meer goed nieuws: deze unieke Golf kan van jou zijn. Op het Ronald McDonald Kinderfonds Gala wordt de auto geveild, de opbrengst ervan gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.