Dit is de Urus van Kanye West

Dit is de Urus van Kanye West

De Lamborghini Urus is een populaire auto bij de beter bedeelden onder ons. Zo heeft ook Kanye West een Urus aangeschaft, en hem aan laten passen zodat die van meneer West uniek te noemen is.

De beige kleur kan op zich nog wel (als het interieur niet blauw was), en als Kanye het zat wordt kan ‘ie hem er gewoon weer af halen. De auto is namelijk beige gewrapt. Maar over de velgenkeuze valt de discussiëren. Ze zijn ontworpen door Kanye West zelf en geven de Urus een beetje een GTA V vibe, Ieder zijn smaak uiteraard.

Qua aandrijving is het niet bekend of er aanpassingen zijn uitgevoerd, maar de Urus beschikt op zijn minst over 650 PK en 850 Nm koppel. De dikke V8 zorgt ervoor dat je in 3.6 seconden van 0 naar 100 accelereert met de SUV.

Mocht je geinspireerd raken door Kanye West zijn Urus, voor 278.844 euro pik je een gloednieuwe Urus bij de dealer op, dat is dan exclusief de wrap en de gigantische schotelvelgen.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.