Dit is de Superstars TOP 50 van Hart voor Auto’s

Dit is de Superstars TOP 50 van Hart voor Auto’s

Een nieuw concept waar jullie – liefhebber of eigenaar – centraal staan

Deze winter ging Hart voor Auto’s op zoek naar de Superstars TOP 50, een lijst met dé auto-eigenaren uit Nederland en België. Wie heeft afgelopen jaar de meeste indruk gemaakt met zijn of haar auto? En welke auto springt er uit qua performance? Om dat te beantwoorden, hebben wij de laatste maanden nog eens goed gekeken binnen de autoscene. Uit de vele markante eigenaren kozen wij uiteindelijk de 50 ‘Superstars’ van het jaar.

In het komende jaar gaan we verder met de volgende Superstars TOP 50. En daar heb jij als petrolhead ook invloed op! Denk je zelf een plek te verdienen, dan kun je je binnenkort aanmelden voor dit nieuwe concept.

De TOP 50 is het beste uit een brede selectie auto-eigenaren. Van Ferrari tot Subaru. En van BMW tot Suzuki. Elke ster uit de autowereld maakte dan ook kans op een plek in de TOP-lijst. De volledige lijst is nu te lezen op het platform!

De TOP 50 op het circuit beleven

Maar het blijft niet bij slechts een lijst. Op 26 maart opent HvA SHOWTIME! op TT Circuit Assen namelijk het outdoorseizoen met het dikste concept tot nu toe. Verwacht meer dan 2500 showcars, brullende Jetcar demo’s, RevBattles, een Burnout Madness met Mental Theo en nog veel meer. Op Assen krijgen de 50 auto-eigenaren een bijzondere plek in een van de pitboxen, onderdeel van de nieuwe Superstars Gallery.

Naast het weekend in Assen keert SHOWTIME! ook terug op Breda Airport. Dit unieke evenement zet het succes van de editie in november door, op zaterdag 19 augustus. Zorg dat je er weer bij bent!

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.