Dit is de snelste Toyota Supra te koop op dit moment!

Dit is de snelste Toyota Supra te koop op dit moment!

Toyota Supra

De Supra is terug van weggeweest. Toyota heeft de nieuwe Supra gepresenteerd in Genève en met de komst van de documentaire ‘I Am Paul Walker’ kan de Supra-liefhebber zijn hart weer ophalen!

En aangezien we toch moeten wachten tot de nieuwe Supra op de openbare weg is te spotten, waarom gaan we dan niet op zoek naar een dikke Toyota Supra van de vierde generatie? Precies, daarom deze week een 745 pk sterke single turbo Toyota Supra voor jullie!

Geen half werk deze week. We zouden jullie een betaalbare non-turbo voor kunnen schotelen, maar dan zou je blijven plakken op een PK’tje of 225. En dan is ieder Golfje 2 met 1.8 turbo-motor net zo snel, ik spreek uit ervaring, dus daar nemen we geen genoegen mee. Deze week een Paul Walker, of moet ik zeggen Brian O’Conner, waardige Supra. Deze ‘ten-second-car’ is qua uiterlijk nog standaard. De bodykit en dikke wielen moet je er even bij denken, maar hoe vet is het om met deze ‘sleeper’ nietsvermoedende bestuurders van Ferrari’s, Porsches, AMG’s of welke supercar dan ook finaal zoek te rijden?

De lijst van modificaties aan deze auto is nog langer dan de bestelling die je vriendin laatst plaatste bij AliExpress, maar er zijn twee dingen die voor ons belangrijk zijn: verwarmde stoelen, wel zo lekker met die koude nachten hier in Nederland en launch control/antilag! Leuk bij het stoplicht en om bij je ex-vriendin voor de deur eens even flink stampij te maken. Brapapap-bambam-dengdeng! Hoe snel deze katapult van 0 naar 100 gaat, weten we niet, maar met behulp van launch control moet dat misselijkmakend snel gaan! Wat ons betreft: zwarte velgen met slicks en de auto is af!

Toyota Supra

Toyota Supra

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.