Dit is de SL 63 volgens G-Power!

Dit is de SL 63 volgens G-Power!
https://youtu.be/wzeKWT23jm4

G-Power staat erom bekend dat ze snelle auto’s omtoveren in dikke raketten, zoals de BMW M5 “Hurricane”. Nu hebben ze hun zinnen gezet op een pijlsnelle tweezitter: de Mercedes-AMG SL 63.

Aan het uiterlijk is het niet echt te zien, afgezien van de zeer dikke 21 inch velgen die geplaatst zijn. We hebben hier te maken met wat je een sleeper kunt noemen. De V8 die zich onder de kap schuilhoudt is flink aangepakt. Aangepaste turbo’s, en een volledig nieuw uitlaatsysteem inclusief downpipes en sportkatalysatoren zorgen ervoor dat het vermogen is opgekrikt naar een dikke 800 PK en 1100 Nm koppel! Hiermee sprint de SL 63 in slechts 3.5 seconden van 0 naar 100, en kun je in deze cabrio een topsnelheid behalen van wel 340 kilometer per uur, waarna je gegarandeerd naar de kapper moet wanneer je met de kap open rijdt.

In bovenstaand filmpje kun je de brute V8 horen brullen terwijl alle 800 paardjes worden uitgelaten!

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.