Home, Nieuws

Dit is de Rolls Royce Phantom by Hermès!

Dat Hermes wel vaker meewerkt aan bijzondere projecten gericht op auto’s is onder velen wel bekend. Dit keer voegen ze hun magie toe aan de RR Phantom..

Rolls Royce is het bedrijf op het gebied van luxe en oneindige opties, alles wat je maar kan wensen op een auto, is hier mogelijk. Hier hangt dan ook regelmatig een behoorlijke prijs aan, bovenop de al torenhoge vanaf prijs van de luxe koets. Mocht je hiervan niet op de hoogte zijn, voor €545.000,- (of €635.190,- voor de LWB) kan jij de trotse eigenaar zijn van een gloednieuwe Rolls Royce Phantom.

Mocht de “standaard” Rolls Royce Phantom nou niet uniek genoeg voor je zijn, dan heb je altijd nog de mogelijkheid om bijzondere bedrijven bij je project te betrekken, zoals in dit geval is gedaan met Hermes. Yusaku Maezawa is de klant die Rolls Royce de opdracht gaf een samenwerking met Hermès aan te gaan. De zakenman uit Japan verzameld auto’s, voornamelijk supercars, en kunst. Waarom de Japanner de opdracht ga? Hij heeft onlangs een privéjet aangeschaft en bij een nieuw vliegtuig hoort natuurlijk een nieuwe auto, aldus Maezawa. De opdracht voor de Britten was simpel, een Rolls Royce die als je instapt dezelfde uitstraling heeft als een privéjet.

Dus dit is precies wat Rolls Royce deed. Om te starten, het uiterlijk van de auto, die in een two tone tint is gespoten, Oribe Green is de hoofdkleur op de auto, onderaan vindt je een zachte crème kleur. In het interieur vindt je een combinatie van houten en lederen materialen. Het stuur en andere delen van het interieur komen kwa kleurstelling overeen met het exterieur. De meeste designelementen zijn in samenwerking met Hermès bedacht om aan de wensen van de klant te voldoen. De Rolls Royce Phantom by Hermès is de auto voor de privéjet experience aan de grond.

Wat de exacte prijzen zijn, dat weten we niet, maar het is ons wel duidelijk dat de unieke Rolls Royce zijn eigenaar zo comfortabel mogelijk op alle plekken mogelijk zal brengen.