Dit is de Porsche 992 volgens TECHART!

Dit is de Porsche 992 volgens TECHART!

We kennen TECHART natuurlijk allemaal van de Panamera van La Fuente, en nog wel wat andere bizarre projecten. Met de komst van de nieuwe Porsche 911 was het natuurlijk te verwachten dat het Duitse tuningbedrijf er wat mee zou doen.

TECHART doet wel vaker dingen die men extreem kan noemen, en wanneer je genoeg poen meeneemt kun je de hele auto exact naar jouw smaak brengen. In dit geval is het even voorgedaan. Want naast de enorme spoiler en de nieuwe diffuser – die de auto op een mogelijke GT3 doen lijken – zijn er ook gouden velgen onder de auto geplaatst die opvallend te noemen zijn. De voorwielen meten 20 inch, en de achterwielen zijn 21 inch groot.

Naast de uiterlijke aanpassingen is er nog iets verandert: namelijk de uitlaat. Volgens TECHART gaat het hier om een upgrade op emotioneel niveau, aangezien het geluid wat uit de boxermotor komt flink toeneemt. Heerlijk!

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.