Dit is de nieuwe auto van rapper Boef!

Dit is de nieuwe auto van rapper Boef!

Vrijwel iedereen heeft de uitgebouwde RS6 van Boef wel voorbij zien komen, helaas heeft hij er nooit van kunnen genieten door een verzekeringskwestie. Daarna bezat hij een Rolls-Royce Wraith, maar ook hier kwam snel een einde aan, zijn rijbewijs werd namelijk ingenomen. Nu pakt Boef het wat anders aan.

Zijn nieuwe bolide is er namelijk een waar je beter vertoefd wanneer je achterin zit. De Rapper laat zich voortaan chauffeuren in een Mercedes V 250d. Uiteraard is de wagen niet standaard gebleven, want de bus is voorzien van veel luxe! Zo zijn er verwarmde massagestoelen achterin geplaatst voor ultiem comfort, is er een koelkast aanwezig voor de champagne, kun je alsnog auto’s besturen met een PlayStation 4, en is er zelfs een koffiezetapparaat aanwezig. Ook kunnen de bekerhouders verwarmd of gekoeld worden.

Door de hele cabine is er instelbare sfeerverlichting geplaatst en is er camerazicht rondom de bus. Met een iPad kan alles bedient en ingesteld worden. Aan het exterieur is niet veel veranderd, wel staat de bus op luchtvering en staat ‘ie op velgen van Brabus. Hoeveel deze VIP-shuttle heeft gekost? Voor 139.500 euro is hij bij VDM Cars gekocht. Dit exemplaar heeft 20.000 kilometer op de teller staan, mocht je een gloednieuwe willen kun je rekenen op een nieuwprijs van ruim 200.000 euro.

Foto’s via Topgear.nl

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.