Dit is de nieuwe auto van Nicky Romero!

Dit is de nieuwe auto van Nicky Romero!

Laatst werd er al een klein lijstje vervaardigd over wat de Nederlandse DJ’s rijden, en nu kunnen we er eentje aan toevoegen: De wereldberoemde Nicky Romero heeft namelijk zijn nieuwe auto in ontvangst genomen!

En niet zomaar eentje: hij heeft namelijk een supersnelle Mclaren 570S gekocht! De Mclaren in kwestie is uitgevoerd in de MSO-kleur “Burton Blue”, gepaard met al het carbon dat zich op het exterieur bevindt is dit een erg lekkere combi. De Mclaren 570S beschikt over een flinke 570 pk die door een 3.8 liter V8 geproduceerd wordt, hiermee sprint de supercar van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 3.2 seconden, en deze snoeiharde acceleratie kan ‘ie voortzetten tot wel 328 kilometer per uur!

Het interieur is erg smaakvol geconfigureerd, het complete interieur bestaat namelijk uit een combinatie van zwart en wit leder met witte stiksels. Samen met het blauwe exterieur geeft dit net wat extra’s tegenover alle brave grijze wagens met zwarte interieurs.

Deze Mclaren 570S kostte nieuw 271.207 euro, een aardige duit dus. Maar dat wordt allemaal goed gemaakt wanneer je instapt en weg sprint in deze exotische supercar!

https://www.instagram.com/p/BqNU3Jzlen1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.