Dit is de nieuwe auto van Enzo Knol

Dit is de nieuwe auto van Enzo Knol
bron: YouTube kanaal Enzo Knol | Vlog: DIT IS MIJN NIEUWE AUTO 🔥 #3873

We kennen Enzo Knol natuurlijk van YouTube, Enzo is een van de bekendste vloggers van Nederland en is met ‘Knolpower’ bekend geworden. Naast dat Enzo een bekende vlogger is, is hij net als ons een autoliefhebber en rijdt hij in auto’s met behoorlijke wat knolpower. Enzo Knol heeft recent in zijn vlog onthuld dat hij weer een nieuwe auto heeft en wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Zijn huidige auto

Zoals de echte Enzo Knol fans weten, heeft Enzo al een lange tijd een Lamborghini Urus. Deze auto heeft hij al een aantal jaar in bezit, en zal waarschijnlijk ook een van de weinige Lamborghini’s zijn met zo’n hoge kilometerstand. Zijn Urus heeft inmiddels veel verschillende wraps en kleuren gehad en Enzo is zo nu en dan ook aanwezig bij onze shows waaronder de Brussels Autoshow. Hier hadden wij dan ook de primeur om de nieuwe wrap te onthullen! Maar nu vraag je je dan toch echt af, wat voor nieuwe auto heeft hij gekocht?

Foto: Next Level Cars

Nog een Lamborghini?!

Naast de Lamborghini heeft Enzo al meerdere verschillende high-end auto’s in zijn bezit gehad, waaronder een Porsche en Ferrari. We hadden dan ook wel verwacht dat hij wederom met een unieke auto zou komen, maar dit is niet het geval. Wat heeft hij namelijk gekocht? Nog een Lamborghini Urus! Deze Lamborghini is van het bouwjaar 2022, met nog geen 14.000 kilometer op de teller en bevat het volledige carbon pakket. Dit houdt in dat zelfs de spiegels en alle details in de auto van carbon gemaakt zijn. Deze Urus beschikt over maar liefst 641 PK en een krachtige 4.0 liter V8 motor! Verder heeft deze auto een interieur met volledig rode stitching, wat uiteraard de lievelingskleur van Enzo Knol is.

bron: YouTube kanaal Enzo Knol | Vlog: DIT IS MIJN NIEUWE AUTO 🔥 #3873

Wat maakt deze Urus dan uniek?

Op dit moment rijdt Enzo een Lamborghini uit bouwjaar 2019, de Lamborghini die hij nu gekocht heeft is zo’n 3 jaar jonger want deze komt uit 2022. Ook beschikt deze Lamborghini over een compleet nieuw onderstel in tegenstelling van zijn huidige Urus. Dit zal dus betreft rijcomfort veel schelen, ook al twijfelen wij niet aan het comfort wat beide auto’s zullen bieden. Naast het vernieuwde onderstel kan Enzo in de nieuwe Urus 5 mensen meenemen, wat dus 1 persoon meer is dan in de oude Urus.

Wat wij het leukste vinden aan deze nieuwe Urus is dat Enzo een Mansory body kit voor deze auto besteld wat deze auto compleet gaat transformeren. Wij kunnen niet wachten om het uiteindelijk resultaat van deze dikke auto te zien, zijn jullie ook benieuwd?


Anita Polet

Anita is dol op motoren en (super)cars! Het liefst met zoveel mogelijk herrie zo hard mogelijk.