Dit is de meest brute Touareg die er is

Dit is de meest brute Touareg die er is

Tijdens Black Friday hebben we kunnen genieten van aardig wat brute wagens. Door een compleet zwart exterieur krijgt vrijwel iedere auto wat intimiderends. En dat is bij deze Touareg zeker het geval.

Zwart op zwart blijft vet, en dat bewijst Volkswagen maar weer eens met deze Touareg R-Line Black Style. Alle chromen exterieurdelen zijn hoogglans zwart gespoten, dit betreft de luchtroosters, grille, spiegelkappen, raamlijsten en de dakrails. Volkswagen biedt dit “Black Style” pakket aan voor 615 euro. Dit is alleen wel exclusief de zwarte 21 inch velgen en de Deep Black lakkleur zoals op de foto’s te zien is. Voor een Volkswagen Touareg R-Line Black Style zul je zo ongeveer 94.000 euro neer moeten leggen, dan heb je de auto zoals op de foto’s te zien is, en heb je een 3 liter V6 TDI onder de kap die 231 pk produceert.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.