Dit is de McLaren 720S N-Largo By Novitec!

Dit is de McLaren 720S N-Largo By Novitec!

Novitec staat erom bekend dat ze supercars omtoveren tot waanzinnig brute wagens. De Ferrari F12 N-Largo is daar een goed voorbeeld van. Maar nu komen ze met een Mclaren 720S, op zichzelf al een flinke jongen, maar door Novitec wordt ‘ie net wat extremer.

Wat Novitec ten eerste heeft gedaan is het vermogen wat opgeschroefd, 720 pk was namelijk niet genoeg volgens de tuner. De 4 liter V8 produceert nu bijna 800 pk en 878 Nm koppel, met behulp van al die paarden kan deze supercar van 0 naar 100 sprinten in slechts 2.7 seconden. Dat is 0.2 seconden sneller dan wat ‘ie standaard kan, ook al niet misselijk. Wanneer je dapper genoeg bent om het gaspedaal lang genoeg tegen de vloer te drukken zul je een topsnelheid halen van 346 kilometer per uur!

En dan het uiterlijk, want daar is ook aan geknutseld. Zo is de auto een stuk breder geworden, aan de voorkant 60 millimeter en achter 130 millimeter. Ook is de auto 35 millimeter verlaagd. De kleur is iets waar je van moet houden, de crème-achtige kleur is niet voor iedereen weggelegd. Maar gecombineerd met alle carbon details is het een mooi contrast. Om de supercar nog opvallender te maken is hij uitgerust met een zeer luid uitlaatsysteem waar regelmatig vlammen uit knallen.

Hierboven wat lekkere beelden van de 720S in levende lijve:

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.