Dit is de Lamborghini Urus Graphite Capsule!

Dit is de Lamborghini Urus Graphite Capsule!

Extra opvallende kleurmogelijkheden bij het samenstellen van je Urus.

Als je een Sant’Agata Bolognese volbloed met veel vermogen en een aanwezig uitlaatgeluid koopt , zal niemand je ervan beschuldigen subtiel te zijn. Lamborghini weet zelf heel goed dat personalisatie een groot deel van het spel is, en komt daarom met de Graphite Capsule.

Lamborghini kan het niet over zijn kan laten gaan dat tuners zoals Mansory of Novitec aan de haal gaat met hun auto’s. Het moge duidelijk zijn dat dergelijke tuners een groot deel van deze lucratieve markt in handen hebben. En aangezien de Urus een zeer populaire vertegenwoordiger is van deze ultra-luxe SUV-niche, zijn er altijd nieuwe dingen te doen om de klanten tevreden te houden. Hun nieuwste poging op het gebied van maatwerk komt binnen in de vorm van de nieuwe Urus Graphite Capsule. Het pakket bevat vier nieuwe kleuren, allemaal in de matte variant: Bianco Monocerus (wit), Nero Noctis (zwart) en Grigio Nimbus of Grigio Keres (twee grijstinten). Deze worden gecombineerd met contrasterende siertinten in Arancio Leonis en Arancio Dryope (beide oranje), Giallo Taurus (geel), of de zeer toepasselijk genoemde Verde Scandal (groen).

Deze accentkleuren komen voor op de frontsplitter, sideksirts, achterspoiler en op de nieuwe 23-inch velgen die speciaal zijn gemaakt voor de nieuwe Graphite Capsule. Terwijl er aan de buitenkant in totaal 16 nieuwe kleurencombinaties mogelijk zijn, krijgt het interieur van de Urus een standaard set nieuwe opties met matte carbon fiber ccenten en donkere aluminium afwerking.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.