Dit is de ideale woning voor je droom wagenpark! (€3.250.000)

Dit is de ideale woning voor je droom wagenpark! (€3.250.000)

Als autoliefhebber is het natuurlijk de droom om een bodemloze put met geld te hebben voor je autodroom. Maar waar je ze laat is ook belangrijk…

Iedereen leest vast wel eens de Quote, kijkt wel eens naar de droompaleizen op Funda of kijkt naar hoe de superrijken leven. Voor vele van ons is het een droom die ooit werkelijkheid kan worden. Maar er zijn mensen die deze droom al waar hebben gemaakt.

Met de miljoenen euro’s die tegenwoordig in het Vastgoed en de ICT rondgaan, groeit de groep multimiljonairs harder dan ooit. Na een paar leuke auto’s gekocht te hebben, geflaneerd te hebben in St. Tropez en er oplos gefeest te hebben op Ibiza wil je misschien toch iets neutralers, een plek waar je je rust vindt. Belangrijke afwegingen zullen dan snel meespelen zoals; hoe groot moet het zwembad zijn en is er wel genoeg ruimte voor je auto’s.

Wij zijn zo vrij geweest om alvast het droompaleis voor je uit te lichten. Dit keer gaat het om een villa gelegen in het pittoreske Burgerbrug, een plaatsje dat op zo’n 20 kilometer afstand van Alkmaar ligt. De villa is werkelijk van alle gemakken voorzien. Met een perceel oppervlakte van ruim 15.000 vierkante meter en een woonoppervlak van 850m2, zul je niet gauw zeggen dat je iets mist. Zo is het huis voorzien van een binnenzwembad, bioscoop, wellnesscentre en een fitnessruimte.

De villa is stijlvol afgewerkt met prachtige zwarte kozijnen en grote inbouwkasten voor de kleding van je vrouw.
Nu horen we je denken, waar laat ik mijn auto’s dan?! Geen zorgen, er is een carport aanwezig waar je met gemak 7 auto’s kwijt kan. De eigenaar deed het je vrolijk voor, op de foto’s is te zien hoe de Porsche Cayenne en Lamborghini Murcielago veilig en droog staan verscholen.

Mocht je met je eigen ogen het huis beter willen bekijken of wil je gewoon nog meer foto’s zien na het lezen van dit artikel? Dat kan je vindt de advertentie door hier te klikken.

Thomas Heule