Dit is de goedkoopste BMW M2 van Nederland!!

Dit is de goedkoopste BMW M2 van Nederland!!

Iedereen droomt weleens van snelle auto’s, dure spullen of luxe vakantie’s. Deze M2 past vooral goed in het rijtje van de eerste twee. Dit monster is namelijk de goedkoopste M2 van het land!

Toen de BMW 2-serie de coupé- en cabriomodellen van de 1-serie verving, werd de M2 ​​op de markt gebracht als de goedkoopste en meest standaard M-auto in het assortiment. De M2 had een krachtigere en snellere reagerende, turbocharged en een speciaal getunede N55 motor, terwijl zijn opvolger, de M2 ​​Competition, een twin-turbomotor had; verbeterde wegligging, ophanging en remsystemen; aerodynamische verbeteringen aan de carrosserie; interieur / exterieur accenten met de driekleurige “M” (Motorsport) badges en verhoogd gewicht. De M2 wordt onofficieel beschouwd als een indirecte opvolger van de BMW 1 Serie M Coupé.

De BMW M2 produceert dankzij de inline 6 cilinder motor met turbocharger, 370pk en sprint van o naar 100 kilometer per uur in 4,3 seconden. De auto is , zoals welbekend, achterwiel aangedreven, wat zorgt voor sportief en speels rijgedrag. Over de M2 wordt vaak gezegd dat het het beste M model is. Dit vanwege de combinatie met het lichte gewicht, de achterwiel aandrijving en de fun die de auto mee brengt.

En het mooie is, jij kan de eigenaar worden van een BMW M2 voor “maar” €39,950,-! De geïmporteerde auto heeft ruim 160.000 kilometer gereden en is dealeronderhouden. Hierdoor is de volledige onderhoudshistorie beschikbaar. Daarnaast is de auto al die tijd in het bezit geweest van 1 eigenaar.

De auto is aan de binnenkant uitgevoerd met zwart leer op de sportstoelen. Daarnaast zijn er ook wat M Performance onderdelen te zien, zoals de deur die een toevoeging van Alcantara heeft gehad. Al met al koop je een complete auto voor dit geld. Interesse in het M Model? Klik hier, dan ga je direct naar de advertentie van de verkoper!

Thomas Heule