Dit is de gloednieuwe BMW M4!

Dit is de gloednieuwe BMW M4!

Eerder deze week werd de nieuwe BMW 4-serie geïntroduceerd, met als sterkste variant de M440i. Het is nog even wachten op de nieuwe BMW M4, waar we vandaag verrassend veel van kunnen zien!

De nieuwe BMW M4 is een van de slechtst bewaarde geheimen van de auto-industrie, aangezien er al een groot aantal foto’s zijn uitgelet. Een lid van Bimmer Post heeft zojuist een foto gedeeld van wat waarschijnlijk een pre-productie prototype is zonder enige camouflage. Hoewel de vorm en grootte van de grille zelf geen verrassing meer is, zul je hebben opgemerkt dat de nieren horizontale latten hebben, in tegenstelling tot het ingewikkelde gaas van de gewone 4-serie.

Naar onze mening ziet het ontwerp van de voorbumper er niet per se agressiever uit dan het ontwerp voor de M440i xDrive, wat natuurlijk een beetje een verrassing is. De zijkanten van de bumper zijn voorzien van verticale ventilatieopeningen, en vooraan zien we een prominente splitter in glanzend zwart. Kijk iets hoger en je zult zien dat de opnieuw ontworpen motorkap twee inkepingen.

BMW heeft onlangs aangekondigd dat de nieuwe BMW M3 Sedan en M4 Coupe in september zullen worden geïntroduceerd.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.