Dit is de G63 AMG volgens TopCar!

Dit is de G63 AMG volgens TopCar!

De G63 AMG van Mercedes is een flinke jongen. Met zijn ontwerp wat sinds het allereerste model grotendeels hetzelfde is gebleven trek je veel bekijks wanneer je ermee rijdt. Vooral de AMG met zijn dikke V8 doet de nekken draaien, maar TopCar doet er nog een schepje bovenop.

Een paar maanden geleden waren er hier foto’s te zien van een G-Klasse waar flink aan geknutseld werd, en nu is ‘ie eindelijk af! Zie hier het eindresultaat. Wat het Russische bedrijf namelijk heeft gedaan is dat ze een hoop onderdelen hebben vervangen voor carbon onderdelen. Nieuwe bumpers, side-skirts, een spoiler, splitter en diffuser zijn allemaal op de G-Klasse geplaatst. Ook de motorkap is volledig gemaakt van carbon en kevlar door TopCar zelf. Wat ook opvalt is de groene kleur, iets wat je niet vaak ziet op een wagen van dit kaliber. In combinatie met de carbon details staat het erg goed. Motorische aanpassingen zijn ook mogelijk, waarbij de turbo’s aangepakt worden. Het standaard vermogen is al niet mis: met 585 PK en 850 Nm koppel knal je in 4.5 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.