Dit is de Ferrari Portofino volgens Novitec!

Dit is de Ferrari Portofino volgens Novitec!

Jullie hebben vast de McLaren 720S Novitec N-Largo gezien, een zeer brute wagen. Maar Novitec neemt wel meer auto’s onder handen, en nu ook de Portofino. De goedkoopste Ferrari krijgt een lekkere upgrade.

Het is dan wel de goedkoopste, maar het is zeker geen misselijke wagen. 600 PK wordt door de 3.9 liter V8 standaard geproduceerd. Maar volgens Novitec kan daar nog wel wat bij. Zo hebben ze uiteindelijk 684 PK en 871 Nm koppel uit de twin-turbo V8 weten te halen. Hiermee knalt de cabrio in slechts 3.2 seconden van 0 naar 100, en ligt de topsnelheid op 325 kilometer per uur!

Aan het exterieur zijn door Novitec carbon onderdelen geplaatst om hem net wat stoerder te laten ogen, en zijn er 21 inch velgen onder gezet. Samen met de verlaging van 35 mm geeft dit een erg bruut uiterlijk. Ook kan de Ferrari vrij ademen, oftewel de uitlaat gaat open. Maar als oom agent in de buurt is kan de uitlaat door middel van een kleppensysteem de mond gesnoerd worden. Voor degene die 684 PK iets te veel van het goeie vinden, komen er nog 2 varianten met minder vermogen.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.