Dit is de Ferrari 812 Superfast van Novitec!

Dit is de Ferrari 812 Superfast van Novitec!

De meeste tuners laten graag zien dat een auto flink is aangepakt, maar bij Novitec houden ze het allemaal wat subtieler (behalve bij de F12). Nu heeft Novitec de 812 Superfast onder handen genomen, en het ziet er erg fraai uit.

De 812 Superfast is niet echt een auto waar je veel aan zou moeten veranderen, en dat vond Novitec ook. Qua exterieur hebben ze niet al te extreem uitgepakt met dikke bumpers en spoilers, wel hebben ze verschillende onderdelen vervangen voor Carbon onderdelen. Zo zijn de voor- en achterspoiler, de diffuser, de side-skirts en de spiegelkappen nu van Carbon. Ook is de Ferrari een klein beetje verlaagd, en samen met de 22 inch velgen geeft dit een nog brutere look dan dat ‘ie al had.

Motorisch gezien is er nog niet echt iets veranderd. Onder de kap ligt een 6.5 liter V12 motor die zonder de hulp van turbo’s 800 PK weet te produceren. Van zichzelf al een flinke hoeveelheid, de 812 Superfast accelereert namelijk in slechts 2.9 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur, met een topsnelheid van 340 kilometer per uur! Wanneer je met je 812 Superfast naar Novitec stapt is het mogelijk om een sportuitlaat te bestellen, met de keuze uit RVS of Inconel. Wanneer je voor Inconel kiest bespaar je 11 kilo in gewicht. Ook is het interieur volledig naar wens te bekleden, met keuzes uit verschillende soorten leer, alcantara en Carbon.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.