Dit is de duurste occasion in Nederland (€2,7 Miljoen)!!

Dit is de duurste occasion in Nederland (€2,7 Miljoen)!!

Occasions worden steeds populairder, met het huidige aanbod op de Nederlandse markt snappen we dat goed. Maar af en toe springt er iets wel heel bijzonders tussen uit…

Bijzonder is bijna een understatement voor deze ontzettend exclusieve auto. Bij Hoefnagels staat namelijk een Ferrari LaFerrari te koop!! De LaFerrari is de eerste hybride Ferrari. De 6.3 liter V12 verbrandingsmotor is midden-achter geplaatst in de auto en levert 789pk. Hij is voorzien van een KERS-systeem dat daar nog eens een extra 161pk bovenop gooit. Samen dus goed voor 950pk!! Volgens Ferrari heeft de LaFerrari een topsnelheid van 350 km/uur, net als zijn voorganger de Ferrari Enzo. De LaFerrari accelereert naar 100 km/uur in minder dan 3 seconden, naar de 200 km/uur in 6,95 seconden, en naar de 300 km/uur in 15 seconden! Ook zou de auto een ronde op het eigen Fiorano Test Circuit hebben geklokt op 1:19.70, de snelste tijd ooit van een productie-auto van Ferrari.

Mocht jij nou zo bevoorrecht zijn en nog ergens een paar miljoen hebben liggen. Wij adviseren om eens een blik te werken op de bijzondere Hypercar van Ferrari. De auto die alleen maar in waarde lijkt te stijgen kan dus ook nog eens een hele goede investering zijn voor de toekomst. De Ferrari is uitgevoerd in het; Grigio Telesto.
De auto oogt zoals een Ferrari er uit hoort te zien, ontzettend snel! Het blijft dan ook een ontzettend bijzonder plaatje om te zien, laat staan om te kopen!

Je kan via deze link de auto zelf op je gemak bewonderen of, als de portemonnee het toelaat, een afspraak maken.

Thomas Heule